yangın kapısı Günlükler

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin hesap anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya düz kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin sağlıklı çtuzakışması ve kapıyı geçmiş kapatması gerekir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi için önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın temelladıktan sadece 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk ciğerindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Sevdiklerimiz beyninde beis olan bu sistemleri bu şuurle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mahir ve bilgili personelimiz sayesinde sizler kucakin hayat kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Yangın bapsı nite hizmet yapılmalıdır? Yangın kapıları düzgün bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının ustalıklevselliğini ve yangın dayanıklılığını temin etmek sinein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak muayene edilmesi, kapının haklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin berk bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının denetçi edilmesini karınerir. üste, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve konuaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Gereç: Yangın kapılarında genellikle çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Yangın emniyet hollerinin örek, tavan ve zeminında tek cepheıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 an dayanıklı duvar ve en azca 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden ayrılması gerekir.

Mühlik sınıftaki fiilyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri yekta katlı Yangın Çıkış Kapısı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar normal kapı kolu kabil olur.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlamlanabilir.

Bu yüzden size tavsiyemiz alanında kompetan ve sükselı kapı üreticileri ile çallıkışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların muktezi testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlamışsa dışarıya, haricen mirlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Report this wiki page